Onderstaand een beknopte samenvatting van succesvolle afgesloten projecten:

· ASR Nederland / ASR Bank: als verandermanager, projectleider, business expert en adviseur directie verantwoordelijk voor inrichting afdeling BPS en invoering risk management systemen

· ING SSCH: als (deel)projectleider verantwoordelijk voor de inrichting van één hypotheeksysteem en backoffice. Deelprojecten betroffen CRM en Financiele verwerking / transacties

· StaalBank: als projectmanager verantwoordelijk voor implementatie van bancair pakket ICBS.
Mede de inrichting van de Hypotheekadministratie centraal verzorgt.
Haalbaarheidstudie verricht rondom invoering EuropaBank binnen StaalBank

· TNO: als programmamanager (namens TNO) verantwoordelijk voor de migratie van Windows NT naar Windows 2000 / XP.

· TNO: als IT manager (ad interim) verantwoordelijk voor de herinrichting van de IT organisatie, gericht op projectmatig werken en ITIL

· ISC/ITO: als projectleider verantwoordelijk voor harmonisatie KA omgeving tussen diverse Politie en Justitie onderdelen

· FrieslandBank: als projectleider verantwoordelijk voor de implementatie van bancair pakket Globus. Met name het opstellen van de requirements en implementatievolgorde in functionele termen.

· Hypotheker: als projectleider verantwoordelijk voor de uitrol, fasering en implementatie van de eigen ontwikkelde hypotheekapplicatie TAS / Siebel. Met name het onder tijdsdruk ook ter acceptatie binnen de organisatie implementeren was de grote uitdaging.

· Hypotheker: als afdelingshoofd Systemen & Faciliteiten verantwoordelijk voor de professionalisering van de afdeling (45 fte). Naast het bouwen aan structuur voor de afdeling zijn ook het budget, programmamanagement en contractmanagement onderdeel van de functie.
Als MT-lid ligt er ook een verantwoordelijkheid voor de gehele keten van
arrangementen tot aan provisie. Zowel qua producten, ontwikkeling, administratie en werkprocessen!

· Hypotheker: als programmamanager verantwoordelijk voor de opzet en inrichting van de upgrade Siebel 7.5 è 7.8 waarbij de samenhang tussen processen en systemen wederom onder de loop zijn genomen.

· Fortis: als business expert een oordeel vormen over 2 projecten (Credit Cycle Management = achterstandsbeheer, financieel verloop en performance); Conversie hypotheken van de Amerfoortse naar Fortis Hypotheek Bank.

· Ditzo: als business expert hypotheken/beleggingen inregelen integratie Processen en systemen.
Als
deelprojectleider verantwoordelijk voor de inrichting van de beleggersgiro administratie binnen Ditzo en de integratie met Fortis Investment.

 

Tekstvak: Terug naar Homepage

Vervulde opdrachten

Adres:        Andreaslaan 8

                     3871 MB

                     Hoevelaken

Telefoon:   033-4340817

Fax:             033-4340817

Email:        post@progredi.nl

 

KvKnr:      32088539

BTWnr:     8102.49.339.B.01

Banknr:     NL82RABO0335955460

 

Last update: 01 Oktober 2016